Alle, Terapi

Angst

Ligesom vores virusprogram på computeren nogen gange kan gå helt amok og advare os mod alt, så den der irriterende advarselsbox hele tiden popper op og kommer i vejen for vores arbejde (eller film), så kan vores eget system også nogen gange gå amok og advare os om farerne ved ALT.

I de tilfælde hvor vores system er blevet overfølsomt, og vi oplever en så overdreven og irrationel frygt for ting, hverdagssituationer eller begivenheder i fremtiden at det forstyrrer vores liv, taler man om angst lidelse.

Heldigvis kan både computerens og vores eget system fixes, så det ikke længere er så overaktivt.

Du kan læse mit indlæg omkring angst her

Kontakt mig, hvis du vil høre mere eller booke tid.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.