Næste skridt

Forestil dig at du står ved vinduet inde i din stue, da du får lyst til en kop kaffe. For at komme ud i køkkenet, hvor kaffen er, skal du gennem hele stuen, entreen og så gennem halvdelen af køkkenet.

Du tager et godt greb i vindueskarmen og strækker så højre ben så laaaaangt frem, som overhovedet muligt. Du når ca. en meter.

Pokkers, det er jo slet ikke langt nok, der er mindst 7 meter endnu.

Så du prøver igen, og igen, og igen. Men det lykkes ikke, du kan simpel then ikke nå hele vejen ud i køkkenet, til gengæld har du muligvis forstrakt noget i dit højre ben. Så du opgiver din kaffe. Nej men for helvede da, nu skal du så tisse – og der er ligeså langt til toilettet.

Gode råd er dyre…

Ja, ja, jeg ved det godt, det er en tåbelig historie, sådan er det jo ikke i virkeligheden, der tager vi jo bare flere skridt, og så kommer vi derhen hvor vi vil.

Men, tag lige og husk det, næste gang du står overfor en stor og uoverskuelig opgave.

Mind dig selv om at selvom målet er uendeligt langt væk, og du umuligt kan nå det i et skridt, så vil du ved at dele vejen op i små skridt, og kun fokusere på det næste skridt, faktisk ende med at nå målet – uden at være kommet til skade i processen.

Og husk, det er ok at bede om hjælp til at finde ud af det.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close