2 ulve

En af mine klienter fortalte mig på et tidspunkt denne indianske historie, og jeg synes den var så god, at jeg har brugt den lige siden – og nu deler jeg den også lige med jer 😊

Indianeren sad med sit barnebarn og fortalte om kampen mellem de to ulve, som vi alle har i os.

Den ene er ubehaget, den lever af dårlige oplevelser og påvirker dine følelser og tanker så de bliver mere og mere ubehagelige, triste og vrede.

Den anden ulv er behaget, den lever af gode oplevelser, og påvirker dine tanker og følelser så de bliver mere og mere behagelige, positive, glade og rummelige.

Drengen spørger bedste faderen hvilken ulv der så vinder kampen, hvortil den gamle svarer:

’den du fodrer, naturligvis’

Hver af ulvene vil naturligvis prøve at dreje dit fokus, så du lige netop trækker de ting ud af en oplevelse, som den lever af – dvs enten det dårlige eller det gode. Men, ved at prøve at tage bevidst styring over dit fokus, kan du i højere grad selv vælge hvad du vil tage med dig fra en oplevelse.

Dette betyder naturligvis ikke at vi alle skal arbejde hen imod at blive lallende naive jubel idioter, der synes alt er skønt, for naturligvis er det ikke det – men det betyder at vi med fordel vil kunne arbejde hen imod en mere hensigtsmæssig tolkning af de ting vi oplever.

Vil du gerne have hjælp til din ulve-fodring, så kontakt mig.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close