Blæse og have mel i munden

Jeg vil gerne være slank og sund – jeg vil have lov til at have et løssluppent forhold til mad.

Jeg vi gerne være hende den strukturerede – jeg vil gerne kunne gribe spontaniteten.

Jeg vil gerne være stærk – jeg vil have lov til at fede den dagligt.

Jeg vil gerne have mand og børn – jeg vil have min frihed.

Jeg vil gerne samarbejde – jeg vil have min vilje.

Ofte har vi en masse modstridende krav og ønsker til os selv og tilværelsen.

Og er vi ikke opmærksomt på det, vil de holde os fast i en evig utilfredshed med os selv og livet. For uanset hvor meget jeg kæmper vil jeg altid fejle på minimum én af siderne i hvert mål-par, og ofte vil jeg fejle på begge, fordi ingen af dem bliver gjort helhjertet.

Det kan være en god ide at gøre dig klart hvilke modstridende ønsker/selvbilleder du har.

Og så må du vælge.

Beslut dig for hvilken af tingene der er vigtigst for dig, og gå så helhjertet efter den. Og læg samtidig den anden på hylden. Drop den. Du kan ikke begge dele.

Prøv at start med bare et område, hvor du oplever at hænge fast. Kig på hvad der trækker i hvilke retninger (og husk, det er sjældent så simpelt som i de ovenstående eksempler, der kan sagtens være 6 faktorer der trækker i hver sin retning – så giv dig tid til at afklare hvad der er på spil) og gør dig så klart hvilken retning der er vigtigst for dig, og hvilke du så er nød til at slippe ideen om.

Og så gør det.

Det er faktisk ret befriende, og du vil opdage at du pludseligt rykker 😊

Har du svært ved at klare dette på egen hånd, så kan du bestille et forløb hos mig på saraspangsberg@gmail.com

Husk, jeg tilbyder altid en uforpligtigende snak først, så du kan se om vi matcher.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close