Selvfølgelig er jeg pisse perfekt…..

For et par dage siden var der (igen) en klient der sagde til mig ’hvor må det være fedt at være dig, du ved jo altid hvad man skal gøre, dit liv må være perfekt’

Det kan jeg så afsløre at det ikke er.

Der er en stor forskel på at sidde oppe i helikopteren med et kort i hånden, og så at stå nede i den tætte skov, uden nogen som helst hjælpemidler.

Og, når jeg er terapeuten og kigger på andres liv, så er jeg i helikopteren, men i mit eget liv – der befinder jeg mig i den grad i skoven.

Jeg kan ikke tælle hvor mange gange jeg har stået i terapien og tænkt ’note to self’ – fordi det vi var nået frem til var noget jeg kunne bruge i mit eget liv – for derefter at gå hjem og glemme alt om det.

Det er rigtigt at jeg har en masse redskaber, og ved hvordan de kan bruges. Og når jeg husker det/har overskuddet til det, så virker det også. Men så snart jeg bliver presset/farer vild i skoven, så er det sgu svært at huske på de her redskaber, uden at få hjælp fra en der har helikopterperspektivet.

Og jeg har arbejdet med det her i sådan ca 1000 år.

Så hvis du oplever at du ikke lige har styr på alt dit shit, så lad være med at bebrejde dig selv. Du står nede i en mørk skov uden kort eller lygte, og personen der kender vejen sidder højt oppe i helikopteren.

Accepter vilkårene, og vær ikke bange for at spørge om hjælp – det er den bedste måde at komme igennem skoven på.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Nyhedsmail

Tilmeld dig her og få “Mine fem redskaber til en bedre hverdag” tilsendt med det samme.
Du vil efterfølgene få mit nyhedsbrev ca hver 4 uge, hvor du vil få gode råd, redskaber, rabatkoder og information om mine gode tilbud.


Tjek venligst af i boksen at du gerne vil modtage emails fra Kost, Krop & Psyke

Du kan altid afmelde dig i bunden af alle emails fra mig, ved at trykke på “unsubscribe”.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp’s privacy practices here.


%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close