Motivation

Jeg oplever ofte folk der prøver på at motivere sig selv, ved at skælde sig selv ud og slå sig selv i hovedet ’tag dig nu sammen’ ’hvorfor fanden er jeg også så dum og doven’ ’nu spildte jeg idiot igen en hel dag på ikke at lave en skid’

Lad være med det, det virker ikke!

Tværtimod vil du opleve at alle de slag du gir dig selv bare nedbryder dig og tærer på dine ressourcer, og så bliver det endnu sværere at finde motivationen.

Forestil dig at du havde en nabo der talte til dig på den måde, ville det motivere dig til at yde en indsats for vedkommende? Nej vel.

Så i stedet for at skælde dig selv ud for ikke at have gjort indsatsen, så prøv at find de gode argumenter for hvorfor du burde have lyst til at yde den. Lav en positiv pep-talk. ’jeg kommer til at føle mig så godt tilpas bagefter’ ’jeg bliver altid i godt humør når jeg først er igang’ ’de andre kommer til at blive imponeret’ osv.

Og vær ikke bange for at love dig selv en belønning efter veludført indsats – det virker på børn, og det virker på dig.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Nyhedsmail

Tilmeld dig her og få “Mine fem redskaber til en bedre hverdag” tilsendt med det samme.
Du vil efterfølgene få mit nyhedsbrev ca hver 4 uge, hvor du vil få gode råd, redskaber, rabatkoder og information om mine gode tilbud.


Tjek venligst af i boksen at du gerne vil modtage emails fra Kost, Krop & Psyke

Du kan altid afmelde dig i bunden af alle emails fra mig, ved at trykke på “unsubscribe”.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp’s privacy practices here.


%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close