Discount psykolog??!!??

Da jeg i sin tid blev færdig uddannet som psykolog arbejdede jeg i en periode som ’føl’ i en privatpraksis, hos en fantastisk psykolog.

Jeg lærte en masse, og udviklede mig rigtigt meget, mens jeg var under hendes vinger, og nød stort set hvert eneste sekund af det.

Der var dog en ting jeg havde det rigtigt skidt med: Når klienterne skulle betale. Min socialistiske sjæl krympede sig, når jeg skulle afkræve folk omkring 1200 kr for en samtale.

Jeg kunne – og kan – ganske enkelt ikke få det til at hænge sammen i mit hoved, at man skal være velhavende for at kunne få råd til hjælp. Det strider imod alt i mig, og med baggrunden for at jeg i sin tid blev psykolog.

Så jeg besluttede at når jeg engang åbnede mit eget så ville jeg tage en lavere pris.

Naturligvis er der udgifter forbundet med at være selvstændig: lokaler, revisor, supervision, kurser, ferie, sygdom, forsikring m.m. Og de udgifter skal naturligvis dækkes ind.

Men, jeg behøver ikke en stor luksuslejlighed i et fashionabelt kvarter, mærketøj, designmøbler eller eksklusive ferier. Og mine lokaler behøver ikke være store, lyse og fyldt med dyr kunst.

Den slags kunne da være rart at have, men det er altså meget vigtigere for mig at jeg kan kigge mig selv og mine klienter i øjnene. At mine handlinger (og priser) afspejler mine værdier.

Derfor har jeg nu skåret ind til benet, og tilbyder samtaler til fair priser.

For ja, jeg synes at alle skal have råd til hjælp.

Se mere om mine priser HER

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Nyhedsmail

Tilmeld dig her og få “Mine fem redskaber til en bedre hverdag” tilsendt med det samme.
Du vil efterfølgene få mit nyhedsbrev ca hver 4 uge, hvor du vil få gode råd, redskaber, rabatkoder og information om mine gode tilbud.


Tjek venligst af i boksen at du gerne vil modtage emails fra Kost, Krop & Psyke

Du kan altid afmelde dig i bunden af alle emails fra mig, ved at trykke på “unsubscribe”.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp’s privacy practices here.


%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close