Discount psykolog??!!??

Da jeg i sin tid blev færdig uddannet som psykolog arbejdede jeg i en periode som ’føl’ i en privatpraksis, hos en fantastisk psykolog.

Jeg lærte en masse, og udviklede mig rigtigt meget, mens jeg var under hendes vinger, og nød stort set hvert eneste sekund af det.

Der var dog en ting jeg havde det rigtigt skidt med: Når klienterne skulle betale. Min socialistiske sjæl krympede sig, når jeg skulle afkræve folk omkring 1200 kr for en samtale.

Jeg kunne – og kan – ganske enkelt ikke få det til at hænge sammen i mit hoved, at man skal være velhavende for at kunne få råd til hjælp. Det strider imod alt i mig, og med baggrunden for at jeg i sin tid blev psykolog.

Så jeg besluttede at når jeg engang åbnede mit eget så ville jeg tage en lavere pris.

Naturligvis er der udgifter forbundet med at være selvstændig: lokaler, revisor, supervision, kurser, ferie, sygdom, forsikring m.m. Og de udgifter skal naturligvis dækkes ind. Og hver samtale kræver tid til både forberedelse og efterbearbejdning, så den reelle arbejdstid pr samtale bliver en del mere end den tid samtalen i sig selv tager. Og den tid skal naturligvis også dækkes ind, lønmæssigt.

Men, jeg behøver ikke en stor luksuslejlighed i et fashionabelt kvarter, mærketøj, designmøbler eller eksklusive ferier. Og mine lokaler behøver ikke være store, lyse og fyldt med dyr kunst.

Den slags kunne da være rart at have, men det er altså meget vigtigere for mig at jeg kan kigge mig selv og mine klienter i øjnene. At mine handlinger (og priser) afspejler mine værdier.

Derfor har jeg skåret ind til benet, og tilbyder samtaler til fair priser.

For ja, jeg synes at alle skal have råd til hjælp.

Se mere om mine priser HER

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close