Alle, Hypnose

Jeg elsker hypnose

Jeg elsker at være i trancen, den lækre følelse af afslapning, velvære og ro, som det giver mig. Det er guld værd.

Det er faktisk så dejligt at være i trance at jeg har indtalt flere induktioner (øvelserne der bringer os i trance) til mig selv, så jeg kan høre dem i løbet af dagen, når jeg får lyst – og dermed give mig selv en lille forkælelses pause <3

Men endnu mere end jeg elsker selve trancen, elsker jeg hypnoterapien.

Jeg elsker at have det her fantastiske og behagelige ’greb’ jeg kan bruge i terapien. Elsker at kunne tilbyde denne måde at hjælpe på også.

Som jeg ser det er hypnosen en måde at slukke lidt for vores til tider alt for overtænkende, analyserende, ængstelige og kritiske intellekt, og dermed få lidt nemmere adgang til den indre sundhed og visdom vi alle har liggende lige bagved.

Og jeg er helt vild med (og tildels også forundret over) hvor effektivt det er.

Det er ikke et magisk vidundermiddel, men det kan være en rigtig god smutvej.

Jeg kan sgu stadig ind imellem blive helt målløs, når en hypnose behandling virker særligt effektiv. Som da jeg hypnotiserede en klient til at have en ’helende hånd’ som hun i løbet af dagen kunne bruge til at bedøve sin kronisk smerteramte albue med, så hun sparede sig selv for en masse piller (bare roligt, hun var fysisk udredt, og der var sagt god for det). Eller da jeg hjalp en anden klient til at nyde at rydde op, så hun kunne få bund i det uoverskuelige kaos der var opstået i hendes hjem ovenpå en nu overstået krise. Eller da en tredje klient blev hjulpet til ikke længere at have lyst til at bruge penge på spil.

Og nogle gange fatter jeg ikke helt selv hvad det er der sker.

Jeg kender naturligvis teorien bag, og ved hvad jeg skal gøre. Men det kan alligevel bare, når man står med en særligt succesfuld behandling, være så svært at virkeligt fatte hvordan fanden den slags ændringer kan ske.

Og i de tilfælde må jeg bare smile og minde mig selv om at det vigtigste er at det virker.

Det er naturligvis ikke altid at det går så forbløffende effektivt og let, men i størstedelen af alle tilfælde giver det en smutvej til nogle ting som det ellers kan tage lang tid at nå frem til.

Og eftersom en af mine mål som terapeut er at gøre mig selv overflødig hurtigst muligt, er hypnosen bare et fantastisk redskab.

Går du og tumler med noget som du tænker hypnose måske kunne hjælpe med, så giv mig et ring.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.