Anbefalinger

I begyndelsen af 2020 blev jeg vejet, fordi jeg var klar over, at jeg skulle i gang med at tabe mig. Jeg vejede 113,6 kg. Jeg kom ikke igang på det tidspunkt, men da vi begyndte at arbejde hjemme i forbindelse med Covid-19, gjorde jeg det samme som mange andre: Gik i konstant rutefart mellem køleskab og sofaen. Så jeg aner faktisk ikke, hvad jeg vejede, da jeg tog fat i Sara, for at starte et forløb hos hende i maj måned.
Min frygt var, at jeg bare ville få udstukket en kostplan og et motions program, og så skulle der bare følges op ved samtalerne, men dette blev hurgtigt gjort til skamme. Sara planlagde hele forløbet rundt om mig. Om mine vaner og uvaner. Alt var tilpasset til min hverdag, personlighed og behov. Hun har ved hver samtale været støttende, skubbet på og guidet, alt efter hvad der var nødvendigt i de forskellige situationer.
Fordi Sara har kunnet skræddersy det hele, så det bliver ny hverdag og ikke en kur, så har det hele vejen igennem været relativt nemt at implementere de små ændringer, som har gjort det muligt at smide de første snart 19 kg., og få mig en ny hverdag – hele vejen igennem uden de store afsavn, da det jo var planlagt til lige netop mig.
Jeg er på ingen måde i tvivl om, at hun vil kunne gøre det samme for andre.

– Tine


Jeg vil rose Sara til alt og alle – hun er spot on ift. hvad problemet er, og imødekommende og empatisk uden at det bliver “for meget” for sådan én som mig. Og så kommer Sara med konkrete, og brugbare værktøjer.

– Anne, 49, Konsulent.


Jeg tror ikke der er ret meget der er tabu hos Sara. Det gør hende ret let at tale med. Og jeg havde aldrig troet man kunne grine så meget når man skulle forholde sig til sine egne skyggesider.

-Trine, 34, Pædagog.


‘Jeg tillægger min terapi/coaching hos Sara Spangsberg, en afgørende betydning for, at jeg i dag er rask, og kan fungere i mit privatliv, samt varetage mit arbejde som helt menneske igen, efter en lang sygdomsperiode med stress og depression.
Jeg blev hos Sara mødt med indsigt, respekt og empati, da jeg havde det rigtig svært psykisk, og ikke kunne hjælpe mig selv. Derved fik jeg tillid til samarbejdet, hendes arbejdsmetoder og faglige kompetencer.
Jeg oplevede mig behandlet som ligeværdig trods min sygdom.
Jeg har i forløbet fået redskaber til at håndtere uhensigtsmæssige tanker og handlemønstre. Derudover har Sara tydeliggjort skadelige reaktionsmønstre og handlinger jeg brugte i mit liv, og som var ødelæggende i forhold til at ‘passe på mig selv’.
Det er redskaber jeg tager med mig i mit liv fremover!
Sara er ærlig, tillidsvækkende og meget tydelig i sin kommunikation og coaching.
Jeg oplever hende meget indsigtsfuld, erfaren og faglig kompetent.
Jeg er taknemmelig for hendes hjælp jeg fik, da jeg befandt mig i en stor personlig nedtur!’

– Rikke, 39, Sygeplejerske.


Man får en helt klar fornemmelse hos Sara, at her er en Kostvejleder der rent faktisk godt kan lide det arbejde, hun laver.

-Pia, 34, Sekretær.


I de perioder, hvor man mister troen på at man kan blive stående i sit kaos, udgyder Sara en ro og tro på tingene, som ender med at smitte af på én, så man lige pludselig står meget stærkere selv igen.

-Henriette, 43, Leder.


Jeg har været så glad for mit forløb hos Sara. Hun er den mindst Psykolog-agtige psykolog jeg har mødt, og har virkelig gjort en forskel i min hverdag.

-Klaus, 26, Studerende.

 


”Tak for en formidabel formiddag i fredags– helt uden stress.

Jeg har været til en del seancer omkring emnet stress; i arbejdsmiljøuddannelsesregi, i forbindelse med personaleledelse etc., så jeg synes egentlig jeg har hørt en del om både teori og praksis i dette felt og synes egentlig jeg vidste det meste.

Alligevel var jeg særdeles beriget, for dit foredrag/workshop om stress, var meget mere ”Stressproblematikken- Hands on” hvor der sådan var potentiel mulighed for øjeblikkelig handling. Jeg var vild med dine billedlige italesættelser, som gjorde det let for mig at knytte an til essensen. Det var faktisk ikke svært at følge din opfordring om at tage 2 ting med mig, som jeg vil bruge fremadrettet for at jeg kan holde mig fra stressgrundens rand”

-Steen Windfeldt, skolekonsulent og tidligere skoleleder i Sorø Kommune


”Supergodt og specielt stressforedrag – Ikke at det var en øjenåbner, for er klar over jeg er på kamppladsen – men det gav blik for, at jeg skal arbejde med det.

Du er meget informativ og bruger rigtigt mange gode beskrivelser og historier der giver en god afklaring.

Du er god til at skære igennem uden at være en skrapsak

Du er nede på jorden og taler på det niveau jeg/vi er på.

5 stjerner. Tak”

-Anonyme deltagere, på temadag om stress på arbejdspladsen


‘Sara er blandt de mest kompetente folk, jeg har haft tilknyttet virksomheden. Hun er ansvarsbevidst, struktureret og på et fagligt højt plan. Når Sara vejleder, rådgiver og har haft mennesker i terapi, har vi udelukkende fået positive tilbagemeldinger, og hun har derved hjulpet mange mennesker videre til en hverdag med større trivsel og bedre tilknytning til arbejdsmarkedet. Sara har et vindende væsen og hendes kolleger sætter stor pris på hendes faglighed, detaljegraden i hendes arbejde og måden hun er kollega på. Sara står altid klar når nogen har brug for hjælp! Sara, har i Come-back varetaget adskillige forskelligartede opgaver, der alle kræver en høj koncentrationsevne, overblik, gode kommunikationsevner og overskud. Sara behersker det hele til fulde.’

– Mette Stryhn, Direktør i Come-back.


‘Sara er yderst kompetent med høj professionalisme og hjertet på rettet sted, hvilket kommer til udtryk via de resultater hun har med sine klienter, fx: bryde med dysfunktionelle mønstre og fastholde nye sunde veje ind i job eller uddannelse.

Sara er et stort aktiv at have med i Projekt Unik, i teamet bidrager hun enormt til fællesskabet og den gode kulturånd. Sara går langt for at nå i mål med sine klienter, hvilket gør en stor forskel for de udsatte unge. Hun har i Unik kontakt til 50 tidligere anbragte unge, og har en stor viden og erfaring på området.

Jeg vil til enhver tid anbefale Sara som psykolog.

Kontakt mig gerne for en uddybende reference.’

Heidie Graversen, Formand i Børns-Trivsel NGO & Adm. dir. i Coaching People.

 

 

 

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close