Coaching og terapi

Nogen gange kører en medarbejder sur i (arbejds)livet, og synes det hele er træls og uoverskueligt.

Der kan være mange årsager til at en medarbejder kører sur i det hele. Det kan være strukturelle omlægninger på arbejdspladsen, utilfredshed med arbejdsmængde og -opgaver, kollegiale relationer, private forhold mm. Og ofte vil det være en kombination af flere af disse faktorer. 

En ellers dygtig og engageret medarbejder, kan så begynde at virke fraværende og utilfreds og yde en dårligere arbejdsindsats. En forandring der i sidste ende kan resultere i ophør af ansættelse, og dermed et tab for både organisationen og medarbejderen.

Heldigvis behøver det ikke gå så galt, ofte kan en negativ spiral vendes relativt hurtigt, f.eks. gennem coachende samtaler.

Er en medarbejder alvorligere psykisk udfordret, enten grundet livs kriser, angst, depression eller andet, vil dette også kunne mærkes på indsatsen og det vil derfor kunne betale sig for jer, som arbejdsplads at støtte jeres medarbejder i at komme bedst og hurtigst muligt gennem udfordringen.

Jeg tilbyder at tage individuelle coachende og/eller terapeutiske samtaler med de medarbejdere i oplever har brug for det.

Kontakt mig for at høre mere.

 

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close