Et lettere liv

-Et gruppeforløb for unge.

Slås du med overtænkning, bekymring, stress, tristhed eller andet, der gør livet lidt tungt og besværligt, eller vil du bare gerne forstå dit psykiske design lidt bedre?

– så er dette gruppen for dig.

Det er et forløb for dig der er træt af at tage alting alt for alvorligt, træt af selvkritik, træt af at blive alt for vred eller ked af det, træt af at bekymre dig om hvad andre tænker, hvordan det mon vil gå i fremtiden, træt af blive plaget af fortiden eller af at have svært ved dét med relationer.

Vi mødes en gang om ugen i 4 uger, og vi tager hver gang et tema op.

Gruppen styres af mig, psykolog Sara Spangsberg, og min kollega psykoterapeut Bettina Lauritzen.

Vi arbejder begge ud fra den psykologiske forståelse der kaldes 3P eller ’De 3 Principper’
– Du kan læse mere om de 3 principper HER

Temaerne:

Overtænkning og tanke-mylder.

Kender du det når dine tanker bare stikker helt af og det nærmest føles som om du bliver kidnappet? At én lille uskyldig tanke pludselig får startet en lavine af enorme proportioner? I denne session vil vi arbejde med hvordan vi bedre kan forstå denne mekanisme, og undgå at blive revet med af den. Hvordan vi kan lade tankerne være – tanker.

Svære følelser.

Vrede, jalousi, tristhed, angst – vi kender dem alle. De der ubehagelige følelser som vi helst vil væk fra, og som virker så store, uhåndterlige og farlige og meget, meget virkelige. I denne session vil vi prøve at forstå disse følelser på en ny måde. Og fjerne noget af den magt de kan have over os.

Identitet – Hvem er jeg?

Er jeg stadig mig hvis jeg skifter holdning? Hvad hvis jeg stopper med at være hjælpsom, hidsig eller smuk? I denne session kigger vi på hvad det er, der gør dig til den, du er….

Vi kigger på de historier du har skabt om dig selv, og hvordan du har den fulde frihed til at redigere dem.

Relationer

Nogle gange virker det så urimeligt hårdt og besværligt at have med andre at gøre. Vi kan bekymre os om hvad andre tænker om os, om vi har gjort dem kede af det, om de vil såre os osv. Vi bliver usikre, triste, bekymrede, vrede – og det kan føles som om vi bliver væltet rundt i en lavine af følelser. Nogle gange kan det også føles fantastisk. Og vi kan komme til at tro at vi er afhængige af det andet menneske for at føle os godt tilpas.

I denne session vil vi kigge på hvordan man kan indgå i relationer og forholde sig til andre mennesker på en helt anden måde og med en helt anden ro. Hvordan vi bedre kan fravælge det usunde og tilvælge det sunde

FAQ:

Antal deltagere: 4
Deltager alder: 16-21 år
Pris: 2000 kr
Hvornår: Torsdage kl 16.30-18 i uge 38, 39, 40 og 41
Sted: Istedgade 67A

(OBS: din tilmelding er først gældende når du har modtaget en faktura fra os, og din betaling er registreret)

’Et lettere liv’ forløbene hjælper deltagerne til en større forståelse og en helt ny og meget lettere tilgang til livet, til deres tanker og til deres relationer.