Hvordan foregår hypnose hos mig?

Hvordan foregår det så, hos mig?

Det vil altid starte med en telefonsamtale hvor vi vurderer om din problematik er egnet til hypnose.

I telefonen vil vi aftale hvordan vi gør i praksis.

Jeg arbejder både med ‘scripts’ hvor jeg, på baggrund af en samtale med dig, udfærdiger en motiverende tekst som jeg læser højt for dig mens du er trance, og med hypnoterapi, hvor vi samtaler under din trance.

Hvilken metode der vil passe bedst til lige netop dig og din problematik, vil vi afklare ved tlf samtalen.

Hvis du køber en ’wellness hypnose’ vil vi starte med at snakke lidt om hvad der skal ske, og jeg vil høre om du har et særlig emne du gerne vil fokusere på (feks følelsen af lykke, afstressning, egenomsorg, afspænding, selvkærlighed el .lign.).

Derefter vil vi gå i gang med selve hypnosen.

Generelt:

Under selve hypnosebehandlingen kan du vælge om du helst vil sidde i en stol, eller ligge på en madras på gulvet. Det er også helt op til dig selv om du vil have åbne eller lukkede øjne.

Jeg anbefaler altid at man har sin tlf med (fuldt opladet) for så kan man optage hypnoterapien og høre den igen derhjemme alle de gange man har lyst til/brug for.

Efter behandlingen er der afsat tid til at vi kan få en kop kaffe og snakke om det du oplevede, og du har god tid til at ’lande’ inden du skal ud af døren igen.

Tænker du at det kunne være noget for dig, så kontakt mig gerne på tlf. 22992771

Nyhedsmail

Tilmeld dig her og få “Mine fem redskaber til en bedre hverdag” tilsendt med det samme.
Du vil efterfølgene få mit nyhedsbrev ca hver 4 uge, hvor du vil få gode råd, redskaber, rabatkoder og information om mine gode tilbud.


Tjek venligst af i boksen at du gerne vil modtage emails fra Kost, Krop & Psyke

Du kan altid afmelde dig i bunden af alle emails fra mig, ved at trykke på “unsubscribe”.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp’s privacy practices here.


%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close