Introduktion

Vil du skabe større trivsel hos dine medarbejdere? Give dem en hånd med vægttabet, mindske sygefraværet eller hjælpe dem gennem perioder med stress og krise?

Uanset hvad, så giver større trivsel gladere medarbejdere, og gladere medarbejdere giver resultater på bundlinjen.

Jeg tilbyder bl.a:

Indsatser kan aftales fra gang til gang, eller der kan arrangeres en firma-ordning, hvor I har fri adgang til en aftalt pulje af det jeg tilbyder.

Et eksempel er virksomheden der betaler mig for at tage støttende samtaler med en kriseramt medarbejder i en vis periode, eller en anden virksomhed, der som en del af deres sundhedsprofil, tilbyder alle medarbejdere at de kan få kost og sundhedsvejledning hos mig, eller dem der tilbyder at dække 50% af deres medarbejderes udgifter til samtaler hos mig, op til et fast aftalt beløb pr måned. Kun fantasien sætter grænsen.

Tjek fanebladene under denne menu, for at se nogle eksempler på det jeg tilbyder og kontakt mig for et møde, så vi i fællesskab kan finde frem til, hvordan vi kan møde lige præcis de behov, der er i din medarbejder stab. Uanset om det drejer sig om enkeltstående coaching timer af en stressramt medarbejder, supervision af en medarbejdergruppe, et foredrag om stress eller en firmaordning, der kan højne den generelle trivsel hos medarbejderne i virksomheden.

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close