Introduktion

 

Som privatperson med behov for hjælp kan man nogen gange være så heldig at man falder under de kategorier det offentlige har valgt at give tilskud til. Dette gælder desværre kun en lille procentdel af de der har brug for hjælp.

Hører man til dem der ikke kan få en henvisning fra lægen, eller kan man ikke overskue den lange ventetid man ofte støder på hos de sygesikringsgodkendte behandlere, så kan det pludseligt blive en meget bekostelig affære at få det bedre.

Dette vil jeg gerne gøre op med.

Jeg har derfor valgt at sætte mine priser lavt, tilgengæld sparer jeg så på lokaler, designmøbler, fancy kaffemaskiner o.a. På denne måde håber jeg at gøre mine tilbud mere tilgængelige for flere. For det kan jo ikke være rigtigt at hjælp kun er opnåeligt for folk med måsen fuld af penge.

Klik på de forskellige links herunder, og se om der er noget du kan bruge 😊

Kost & livsstilscoaching

Terapi

Stresscoaching

 

 

Nyhedsmail

Tilmeld dig her og få “Mine fem redskaber til en bedre hverdag” tilsendt med det samme.
Du vil efterfølgene få mit nyhedsbrev ca hver 4 uge, hvor du vil få gode råd, redskaber, rabatkoder og information om mine gode tilbud.


Tjek venligst af i boksen at du gerne vil modtage emails fra Kost, Krop & Psyke

Du kan altid afmelde dig i bunden af alle emails fra mig, ved at trykke på “unsubscribe”.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp’s privacy practices here.


%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close