Kost & livsstilscoaching

Trænger du til at smide et par kilo? Eller mange? Måske vil du optimere din træningsindsats, leve sundere eller bare have mere energi og glæde i hverdagen? Måske lider du af BED? Måske har du brug for hjælp til at få nogle bedre strukturer og mål i livet?

Her på min hjemmeside kan du surfe rundt og lade dig inspirere af indlæg om sundhed, personlig udvikling m.m. Eller du kan gå all in med et forløb og lade mig guide dig sikkert gennem sundheds junglen med konkrete råd, planer og vejledning bygget op omkring lige netop dine mål og behov.

Går du all in, er mit mål at din kost og livsstils omlægning bliver en god oplevelse for dig – at du når dit mål, og ikke falder tilbage i gamle vaner efter forløbet. Vi vil derfor arbejde med dels at skabe den perfekte ramme for dig i forhold til dit mål, dels med at ændre de tanker, følelser og vaner der indtil videre har gjort det svært for dig at nå målet. – Og så vil vi naturligvis finde ud af hvad der skal til for at gøre din nye livsstil så lækker og indbydende som mulig, for lige netop dig.

Nye vaner skal jo gerne handle om forkælelse og trivsel, i stedet for afsavn.

Du kan læse mere om mine priser HER

Vil du vide mere kan du læse mine blog indlæg her:

Drop Fanatismen

Små skridt

Kostvejledning

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close