Kost & livsstilscoaching

Trænger du til at smide et par kilo? Eller mange? Måske vil du optimere din træningsindsats, leve sundere eller bare have mere energi og glæde i hverdagen?

Her på min hjemmeside kan du surfe rundt og lade dig inspirere af indlæg om sundhed, personlig udvikling m.m. Eller du kan gå all in og lade mig guide dig sikkert gennem junglen med konkrete råd, planer og vejledning bygget op omkring lige netop dine mål og behov.

Uanset hvad, så kan du vide dig sikker på, at det du får er professionel, videnskabelig baseret information og ikke en introduktion til månedens nyeste, smarteste og fuldstændig revolutionerende fantastiske kost og livsstilsråd.

Går du all in, er mit mål at din kost og livsstils omlægning bliver en god oplevelse for dig – at du når dit mål, og ikke falder tilbage i gamle vaner efter forløbet. Vi vil derfor arbejde med dels at skabe den perfekte ramme for dig i forhold til dit mål, dels med at ændre de tanker, følelser og vaner der gør det svært for dig at nå det. Og så vil vi naturligvis finde ud af hvad der skal til for at gøre din nye livsstil og kost så lækker og indbydende som mulig, for lige netop dig.

Nye vaner skal jo gerne handle om forkælelse og trivsel, i stedet for afsavn.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.