Kost og Sundhed

Trænger du til at smide et par kilo? Eller mange? Måske vil du optimere din træningsindsats eller bare have mere energi i hverdagen? Lad dig inspirere til at gøre en indsats her.

Her på siden kan browse rundt og lade dig inspirere af madopskrifter og artikler om sundhed. Eller du kan gå all in og lade mig guide dig sikkert gennem sundhedsjunglen med konkrete råd, planer og vejledning bygget op omkring lige netop dine mål og behov.

Uanset hvad, så kan du vide dig sikker på, at det du får her er professionel, videnskabelig baseret information og ikke en introduktion til månedens nyeste, smarteste og fuldstændig revolutionerende fantastiske kostråd.

Går du all in, er mit mål at din kost- og/eller livsstils omlægning bliver en god oplevelse for dig, at du når dit mål, og ikke falder tilbage i gamle vaner efter forløbet. Vi vil derfor arbejde med dels at skabe den perfekte ramme for dig i forhold til dit mål, dels med at ændre de tanker, følelser og vaner der gør det svært for dig at nå det. Og så vil vi naturligvis finde ud af hvad der skal til for at gøre dine nye vaner og kost så lækker og indbydende som mulig, for lige netop dig.

Nye vaner skal jo gerne handle om forkælelse, i stedet for afsavn.

Jeg glæder mig til at høre fra dig, hvad enten du vil snakke sundhed og kostplaner eller bare kommentere på mine opskrifter.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s