Kost & livsstilscoaching

Trænger du til at smide et par kilo? Eller mange? Måske vil du optimere din træningsindsats, leve sundere eller bare have mere energi og glæde i hverdagen? Måske lider du af BED? Måske har du brug for hjælp til at få lidt færre regler? Måske vil du gerne kunne lade være med at lade tanker om mad, træning og/eller sundhed fylde det meste af din vågne tid?

Lad mig guide dig sikkert gennem sundheds junglen med konkrete råd, vejledning og samtaler bygget op omkring lige netop dine mål og behov.

Mit ønske er at din kost og livsstils omlægning bliver en god oplevelse for dig – at du når dit mål, og ikke falder tilbage i gamle vaner efter forløbet. Vi vil derfor arbejde med dels at skabe den perfekte ramme for dig i forhold til dit mål, dels med at ændre de tanker, følelser og vaner der indtil videre har gjort det svært for dig at nå målet. – Og så vil vi naturligvis finde ud af hvad der skal til for at gøre din nye livsstil så lækker og indbydende som mulig, for lige netop dig.

Nye vaner skal jo gerne handle om forkælelse og trivsel, i stedet for afsavn.

Hos mig får du ikke bare en kostplan og en tur på vægten. Vores forhold til mad handler sjældent om maden og vi vil derfor arbejde med dine tanker, de fortællinger du har om mad og meget mere. I nogle forløb handler det meget hurtigt om kost, motion o.a. i andre forløb går der lang tid inden vi begynder at snakke om de ting. Det handler alt sammen om hvad dit behov er, og hvad du oplever står i vejen for dit sunde liv.

Du kan læse mere om mine priser HER

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.