Nada

Hvad er NADA?

NADA er en særlig type af øreakupunktur, hvor man ved at stimulere 5 bestemte punkter i hvert øre, støtter den personlige udvikling mod trivsel, gennem at aktivere og påvirke relevante fysiske og psykiske områder. Herved opnås øget stabilitet, mindre stress, bedre søvn, større fysisk og psykisk ro, bedre fokus og kognitive funktioner samt bedre håndtering af følelser.

NADA er ikke en behandling i sig selv, men et støttende supplement til anden indsats.

NADA anvendes bl.a. ved:

Stress (også forebyggende)
Søvnproblemer
Angst
Krise
ADHD
Emotionelle forstyrrelser (f.eks. voldsomme vredesudbrud)
Sorg
Trang/craving (f.eks. efter sukker eller nikotin)

Man skal sidde med nålene i 45 min. Dette kan enten foregå samtidig med anden behandling (f.eks. samtaleterapi eller mindfulness) eller man kan sidde i meditativ ro, enten alene eller i gruppe.

Jeg tilbyder NADA som enten ‘NADA og skrid’ eller ‘NADA og sid’. Ved den første kommer man ind, får nålene i og går hjem til sig selv (praktisk hvis man bor i nærheden) og så piller man selv nålene ud når tiden er gået. Ved ‘NADA og sid’ får man nålene i og sidder så hos mig (op til 2 personer samtidig) og jeg piller så nålene ud når de 45 min er gået. ‘NADA og sid’ er naturligvis noget dyrere end ‘NADA og skrid’.

Man kan godt nøjes med en enkelt behandling, for den ro det giver her og nu, men bedste effekt opleves ved at længere forløb, med 10-20 behandlinger.

 

Du kan læse mere om mine priser HER

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close