Pårørende til stress ramte

Er du pårørende til en stress ramt og har du brug for støtte til at komme igennem denne svære periode, uden selv at blive ramt, så kan samtaler med mig være løsningen.

Gennem mine år som psykolog og stresscoach har jeg arbejdet med mange, der har været kørt helt i sænk, efter at deres partner eller barn har været syg med stress.

Det er er svær periode for alle parter, men ofte bliver alle ressourcer lagt på at få den stress ramte på fode igen, og de pårørende opdager ikke altid selv hvor meget det slider på dem, før det faktisk er for sent.

Samtidig kan vores pårørende ændre sig meget, og til tider blive ganske svære at leve med, når de er stress ramte, og det kan være svært at navigere i når man ikke helt forstår hvorfor de agerer som de gør.

Vi kan stå tilbage med en oplevelse af ensomhed, frustration, tristhed, bekymring og dårlig samvittighed, og det kan være svært at vide hvor man skal søge hen med alle disse tanker og følelser.

Min søster og jeg har lavet en podcast om netop dette emne og vi har også en facebook side, hvor pårørende kan få gode råd og støtte hinanden. Den hedder, ligesom podcasten, ’At elske et menneske med stress’.

Har du brug for mere målrettet og professionel støtte end dette, så kontakt mig gerne for et kort uforpligtende kemi-møde.

Nyhedsmail

Tilmeld dig her og få “Mine fem redskaber til en bedre hverdag” tilsendt med det samme.
Du vil efterfølgene få mit nyhedsbrev ca hver 4 uge, hvor du vil få gode råd, redskaber, rabatkoder og information om mine gode tilbud.


Tjek venligst af i boksen at du gerne vil modtage emails fra Kost, Krop & Psyke

Du kan altid afmelde dig i bunden af alle emails fra mig, ved at trykke på “unsubscribe”.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp’s privacy practices here.


%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close