Stresscoach

Hvad kan I, som virksomhed, gøre for at mindske stress betinget fravær hos jeres medarbejdere?

Der er naturligvis mange forebyggende ting i kan gøre, såsom at kigge på arbejdsmiljøet og arbejdspresset, uddanne jeres ledere optimalt, skabe mest mulig mening i arbejdet, styrke den sociale kapital og meget andet – og I kan tilbyde NADA, og/eller foredrag som præventiv indsats til jeres medarbejdere.

Men, er skaden først sket, og er en medarbejder blevet sygemeldt med stress, eller på vej til det, så handler det om hurtig og effektiv indsats, så medarbejderen hurtigst muligt kan komme på fode igen, og unødigt sygefravær undgås.

Både i forhold til den forebyggende indsats, samt den behandlende indsats, er jeg en god medspiller.

Jeg har flere års erfaring med at fastholde stress ramte på arbejdsmarkedet, og en rigtig god succes rate. Derudover tilbyder jeg foredrag, workshops og temadage med fokus på minimering af stress.

Jeg tilbyder:

Individuelle samtaler med jeres stressramte medarbejdere, enten som en forebyggende indsats inden de bliver sygemeldte, eller som en behandlende indsats når de er helt eller delvis sygemeldte.

Derudover tilbyder jeg sparring med ledere i forhold til håndtering af stress ramte medarbejdere, og deres tilbagevenden til arbejdsmarkedet.

I forhold til foredrag of workshops, så se den separate fane

 

 

 

Nyhedsmail

Tilmeld dig her og få “Mine fem redskaber til en bedre hverdag” tilsendt med det samme.
Du vil efterfølgene få mit nyhedsbrev ca hver 4 uge, hvor du vil få gode råd, redskaber, rabatkoder og information om mine gode tilbud.


Tjek venligst af i boksen at du gerne vil modtage emails fra Kost, Krop & Psyke

Du kan altid afmelde dig i bunden af alle emails fra mig, ved at trykke på “unsubscribe”.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp’s privacy practices here.


%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close