Terapi

Angst, livskrise, voldsom stress… Nogen gange, rammer man bare bunden hårdt. Eller falder på en måde, hvor et par timers coaching ikke er nok til at komme op på hesten igen. Andre gange er man ikke faldet, men man støder sig måske på tilværelsen, og vil gerne arbejde med årsagerne til dette. I de situationer kan terapi være en hjælp. I terapien kan vi arbejde i dybden med de ting, der tynger dig og gennem konkrete tiltag og planer bevæge os frem mod de mål, du har sat dig. Hvad enten det drejer sig om at komme tilbage til arbejdspladsen, at kunne sige fra overfor andre eller at turde tage offentlig transport.

Jeg arbejder grundlæggende ud fra en kognitiv adfærdsterapeutisk forståelse af mennesket. Gennem årene har jeg suppleret min psykolog uddannelse med diverse kurser, og kan nu også kalde mig selv kostvejleder, NADA-akupunktør, hypnoterapeut og stresscoach. Hvilket giver mig en bredere forståelse af de problematikker mine klienter kommer med, og en masse ekstra værktøjer i terapien.Min terapi er som oftest en blanding af personlige samtaler, adfærdsøvelser og fysisk aktivitet m.m. og du vil altid få hjemmearbejde mellem sessionerne. De personlige samtaler er fremadrettede og med udgangspunkt i hvordan du har det lige nu, mens det fysiske kan være alt fra åndedrætsøvelser til en aftale om at du skal en tur i træningscenteret.

Det første skridt skal du tage selv, men derefter kan vi bevæge os fremad i fællesskab: Giv mig et ring, så kan vi vende din situation. Det koster ikke noget at ringe og sige hej.

Læs mere om kognitiv terapi her – Kognitiv Terapi

Læs mere om angst her – Angst

Læs mere om depression her – Depression

Blogindlæg – Terapi er ikke altid første skridt

Blogindlæg – Kys frøen

 

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close