Terapi

Angst, livskrise, generel mistrivsel… Nogen gange, opleves livet bare som værende umådeligt hårdt og uoverskueligt. Som om der ikke er noget håb, nogen løsning, og vi plages af uro og uhjælpsomme tanker. I de tilfælde kan terapi være en god hjælp til at komme tilbage til (eller genopdage) dit sunde selv – til at finde din indre balance og ro.

Hvad enten det drejer sig om at komme tilbage til arbejdspladsen, at kunne sige fra overfor andre eller at turde tage offentlig transport handler det altid i sidste ende om at forstå vores psykiske design. at kunne skelne mellem hjælpsomme og uhjælpsomme tanker, og at kunne mærke sin indre visdom.

Jeg arbejder grundlæggende ud fra en indefra-ud (3P) forståelse af mennesket.

Gennem årene har jeg suppleret min psykolog uddannelse med diverse kurser, og kan nu også kalde mig selv kostvejleder, NADA-akupunktør, hypnoterapeut og stresscoach. Men uanset hvilken af disse tilgange jeg arbejder med, sker det altid udfra 3P forståelsen.

Terapi hos mig vil altid have et fokus på ‘her og nu’ og de tanker og overbevisninger der skaber din virkelighed. Fortiden er ikke noget der bruges meget tid på. Tilgengæld lægges der vægt på at hjælpe dig til at forstå hvad der sker i dig, og hvorfor det sker. Og der lægges vægt på at styrke din tillid til din egen visdom.

I de tilfælde hvor det er relevant vil vi finde frem til nogle ‘redskaber’ der kan hjælpe dig i meget urolige situationer. Disse ‘redskaber’ kan være alt fra vejrtrækningsøvelser, til discodans – kun fantasien sætter grænsen. ‘Redskaberne’ skal dog ikke ses som løsningen på din udfordring – de er blot støttehjul indtil du har lært at cykle 🙂

Det første skridt skal du tage selv, men derefter kan vi bevæge os fremad i fællesskab: Giv mig et ring, så kan vi vende din situation. Det koster ikke noget at ringe og sige hej.