Terapi

Angst, livskrise, voldsom stress… Nogen gange, rammer man bare bunden hårdt. Eller falder på en måde, hvor et par timers coaching ikke er nok til at komme op på hesten igen. Andre gange er man ikke faldet, men man støder sig måske på tilværelsen, og vil gerne arbejde med årsagerne til dette. I de situationer er der brug for egentlig terapi. I terapien kan vi arbejde i dybden med de ting, der tynger dig og gennem konkrete tiltag og planer bevæge os frem mod de mål, du har sat dig. Hvad enten det drejer sig om at komme tilbage til arbejdspladsen, at kunne sige fra eller at turde tage linje 6A til Hovedbanen.

Min terapi er som oftest en blanding af personlige samtaler, adfærdsøvelser og fysisk aktivitet m.m. De personlige samtaler er fremadrettede og med udgangspunkt i hvordan du har det lige nu, mens det fysiske kan være alt fra åndedrætsøvelser til en tur i træningscenteret.

Det første skridt skal du tage selv, men derefter kan vi bevæge os fremad i fællesskab: Giv mig et ring, så kan vi vende din situation. Det koster ikke noget at ringe og sige hej.

Du kan læse mere om Kognetiv Terapi her – LINK