Terapi

Angst, livskrise, voldsom stress… Nogen gange, rammer man bare bunden hårdt. Eller falder på en måde, hvor et par timers coaching ikke er nok til at komme op på hesten igen. Andre gange er man ikke faldet, men man støder sig måske på tilværelsen, og vil gerne arbejde med årsagerne til dette. I de situationer er der brug for egentlig terapi. I terapien kan vi arbejde i dybden med de ting, der tynger dig og gennem konkrete tiltag og planer bevæge os frem mod de mål, du har sat dig. Hvad enten det drejer sig om at komme tilbage til arbejdspladsen, at kunne sige fra eller at turde tage linje 6A til Hovedbanen.

Min terapi er som oftest en blanding af personlige samtaler, adfærdsøvelser og fysisk aktivitet m.m. De personlige samtaler er fremadrettede og med udgangspunkt i hvordan du har det lige nu, mens det fysiske kan være alt fra åndedrætsøvelser til en tur i træningscenteret.

Det første skridt skal du tage selv, men derefter kan vi bevæge os fremad i fællesskab: Giv mig et ring, så kan vi vende din situation. Det koster ikke noget at ringe og sige hej.

Du kan læse mere om Kognitiv Terapi her – LINK

Du kan læse mere om mine priser HER

Nyhedsmail

Tilmeld dig her og få “Mine fem redskaber til en bedre hverdag” tilsendt med det samme.
Du vil efterfølgene få mit nyhedsbrev ca hver 4 uge, hvor du vil få gode råd, redskaber, rabatkoder og information om mine gode tilbud.


Tjek venligst af i boksen at du gerne vil modtage emails fra Kost, Krop & Psyke

Du kan altid afmelde dig i bunden af alle emails fra mig, ved at trykke på “unsubscribe”.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp’s privacy practices here.


%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close