Behandling af persondata

 

Nyhedsbrev: 

Når du signer dig op til mit nyhedsbrev bliver din email og fornavn sendt til Mailchimps servere i USA. Mailchimp arbejder under EEA Privacy Shield Framework regulativerne, og du kan læse mere omkring deres regler her – LINK

Hvis du gerne vil fjernes fra nyhedsbrevet kan du altid unsubscribe i bunden af alle mails, eller du kan skrive til mig på mail, og jeg kan slette dine oplysninger.

Nyhedsmail

Tilmeld dig her og få “Mine fem redskaber til en bedre hverdag” tilsendt med det samme.
Du vil efterfølgene få mit nyhedsbrev ca hver 4 uge, hvor du vil få gode råd, redskaber, rabatkoder og information om mine gode tilbud.


Tjek venligst af i boksen at du gerne vil modtage emails fra Kost, Krop & Psyke

Du kan altid afmelde dig i bunden af alle emails fra mig, ved at trykke på “unsubscribe”.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp’s privacy practices here.


%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close