Samtaler

Hvad enten det drejer sig om at komme tilbage til arbejdspladsen, at kunne sige fra overfor andre, at få et sundere liv, blive en bedre behandler eller at turde tage offentlig transport handler det altid i sidste ende om at forstå vores psykiske design. At kunne skelne mellem hjælpsomme og uhjælpsomme tanker, og at kunne mærke vores indre visdom.

Står du i en situation hvor du har brug for hjælp, så kontakt mig gerne for at høre mere om hvad jeg tilbyder, eller book tid til et intromøde så vi kan mødes til en snak om hvad du har brug for lige nu. 

Intromøde (30 min) 200 kr 

Terapi (45 min) 800 kr 

Coaching (45 min) 800 kr

Supervision (45 min) 800 kr 

Kostvejledning (45 min) 800 kr

NADA-øreakupunktur 50kr
(tilbydes kun i forbindelse med samtale) 

Forløb (5 * 45 min) 3600 kr 
(Forløbet forudsætter samlet betaling på forhånd)

OBS: Pr. 1 Januar 2024 vil priserne stige til:
Pr. Samtale a 45 min – 900kr
Forløb – 4000kr

Læs mere om tilskud, regler og vilkår her → Regler og vilkår

Jeg arbejder ud fra indefra-ud (3P) forståelsen af mennesket. 3P er beskrivelsen af hvordan vi alle – fra øjeblik til øjeblik – skaber vores egen personlige virkelighed gennem vores tænkning. Du kan læse mere om 3P her → Hvad er 3P 

Virksomheder:

Står din organisation, ledere eller medarbejdere og har brug for udefrakommende hjælp, tilbyder jeg terapi, coaching og supervision til virksomheder. Kontakt mig gerne for at høre nærmere og få et uforpligtende tilbud.