Om mig

Untitled designHey, lad mig starte med at sige at jeg synes det er super fedt at du besøger min side. Jeg elsker mit job, og jeg håber virkeligt at jeg kommer til at se dig en dag (altså, hvis det er nødvendigt, det er jo ikke sådan at jeg går rundt og håber at du vil opleve udfordringer 😀 )

Mit navn er Sara Spangsberg og jeg er uddannet Psykolog, Kostvejleder, Nada akupunktør og Stresscoach. Jeg har mere end 11 års erfaring i at guide og lede mennesker i alle mulige og umulige situationer til at nå deres personlige mål. Hvad enten det drejer sig om at få en sundere livsstil, komme gennem en personlig krise, optimere den personlige udvikling eller arbejde med problematikker som lavt selvværd, angst og stress m.m.

Uanset mål og problem arbejder jeg altid helhedsorienteret med både krop og psyke. Man kan ikke fikse det ene uden det andet. Mit udgangspunkt er konkrete handlinger og personlige mål, og fokus er på nutid og fremtid og knap så meget på fortidens hændelser. Terapeutisk arbejder jeg udfra en kognitiv adfærdsterapeutisk ramme, da det er en af de mest veldokumenterede metoder, og den i den grad matcher min stil, og min forståelse af de udfordringer folk kan stå med.

Jeg er fagligt stærk, uhøjtidelig og har let til latter – Det behøver jo ikke være trist, tungt og kedeligt, bare fordi det er vigtigt og alvorligt.

Vil du høre mere om hvordan jeg arbejder og hvad jeg kan tilbyde? Giv et ring, så tager vi en snak. Eller endnu bedre; ring og aftal et gratis 25. min intro møde.

Aktuel erfaring

Jeg har været så heldig gennem de sidste år, at blive en del af nogle rigtigt spændende og udviklende projekter og virksomheder, hvor jeg får lov til at dyrke min interesse for at skabe trivsel og lade mine forskellige faglige kompetencer komme i spil:

De sidste to år har jeg brugt en del af min tid i virksomheden Come-back, hvor vi gennem coaching, naturoplevelser, bevægelse, mindfulness, motivationsarbejde og sundhedsvejledning arbejder med at forbedre folks trivsel, mestring og overskud, og dermed deres tilknytning til arbejdsmarkedet.

I november 2015 kom jeg med i Projekt UNIK, et gratis efterværnstilbud, finansieret af satspuljen, der henvender sig til tidligere og nuværende anbragte i alderen 18-30. I projekt UNIK tilbyder vi terapi, støtte, rådgivning, kostvejledning, socialt samvær og meget andet, i en stemning af tillid, anerkendelse og omsorg.

I 2016/2017 var jeg en del af et sundhedsprojekt i Brumbassen, et værested for sindslidende under psykiatrien i Glostrup. Her var jeg tilknyttet som kostvejleder og arbejdede med fokus på at hjælpe brugerne med at overkomme de udfordringer der kan være i forhold til at leve det ønskede sunde liv, når hverdagen nogen gange er svær at håndtere.

Derudover har jeg naturligvis mine private klienter, der både kommer for kostvejledning, stresscoaching, hjælp til at få styr på hverdagen og tage kontrollen i deres liv igen, personlig udvikling, krisehåndtering og meget andet.