Om mig

Kopi af Copy of Untitled DesignVelkommen til min side.

Jeg har mere end 12 års erfaring i at guide og lede mennesker i alle mulige og umulige situationer til at nå deres personlige mål. Hvad enten det drejer sig om at få en sundere livsstil, komme gennem en personlig krise, optimere den personlige udvikling, arbejde med problematikker som lavt selvværd, angst og stress m.m. Eller det er en virksomhed der ønsker at øge deres medarbejderes trivsel gennem foredrag, temadage eller supervision.

Jeg arbejder oftest med fokus på både krop, psyke og hverdagsmestring, da min erfaring siger mig at man ikke kan fikse det ene uden det andet. Mit udgangspunkt er konkrete handlinger og personlige mål, og fokus er primært på nutid og fremtid og knap så meget på fortidens hændelser.

Jeg arbejder grundlæggende ud fra en kognitiv adfærdsterapeutisk forståelse af mennesket. Gennem årene har jeg suppleret min psykolog uddannelse med diverse kurser, og kan nu også kalde mig selv kostvejleder, NADA-akupunktør, hypnoterapeut og stresscoach. Hvilket giver mig en bredere forståelse af de problematikker mine klienter kommer med, og en masse ekstra værktøjer i terapien.

Jeg er fagligt stærk, uhøjtidelig og har let til latter – Det behøver jo ikke være trist, tungt og kedeligt, bare fordi det er vigtigt og alvorligt.

Vil du høre mere og finde ud af om jeg kan hjælpe dig? Så ring eller skriv for at booke tid til et gratis 25. min intro møde.

Blogindlæg – Selvfølgelig er jeg pisse perfekt 

 

 

 

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close