Om mig

Kopi af Copy of Untitled Design

Hey.

Velkommen til min side.

Mit navn er Sara Spangsberg og jeg er (intet mindre end…) uddannet Psykolog, Kostvejleder, Nada akupunktør, Hypnoterapeut og Stresscoach (tadaaahhh). Jeg har mere end 12 års erfaring i at guide og lede mennesker i alle mulige og umulige situationer til at nå deres personlige mål. Hvad enten det drejer sig om at få en sundere livsstil, komme gennem en personlig krise, optimere den personlige udvikling, arbejde med problematikker som lavt selvværd, angst og stress m.m. eller det er en virksomhed der ønsker at øge deres medarbejderes trivsel.

Jeg arbejder oftest med fokus på både krop og psyke, da min erfaring siger mig at man ikke kan fikse det ene uden det andet. Mit udgangspunkt er konkrete handlinger og personlige mål, og fokus er på nutid og fremtid og knap så meget på fortidens hændelser. Teoretisk arbejder jeg udfra en kognitiv adfærdsterapeutisk ramme. Det er en effektiv metode, der matcher min stil, og min forståelse af de udfordringer folk kan stå med.

Jeg er fagligt stærk, uhøjtidelig og har let til latter – Det behøver jo ikke være trist, tungt og kedeligt, bare fordi det er vigtigt og alvorligt.

Vil du høre mere om hvordan jeg arbejder og hvad jeg kan tilbyde? Giv et ring, så tager vi en snak. Eller endnu bedre; ring og aftal et gratis 25. min intro møde.

Erfaring:

Jeg har været så heldig gennem de sidste 5 år, at have været en del af nogle rigtigt spændende og udviklende projekter og virksomheder, hvor jeg har fået lov til at dyrke min interesse for at skabe trivsel og lade mine forskellige faglige kompetencer komme i spil:

I november 2015 kom jeg med i Projekt UNIK, et efterværnstilbud finansieret af satspuljen, som jeg stadig er en del af. Projektet henvender sig til tidligere og nuværende anbragte i alderen 18-30, der her har mulighed for terapi, støtte, rådgivning, kostvejledning, socialt samvær og meget andet.

Fra november 2015 til december 2018 var jeg tilknyttet virksomheden Come-back, hvor jeg gennem coaching, naturoplevelser, bevægelse, mindfulness, motivationsarbejde og sundhedsvejledning arbejdede med at forbedre folks trivsel, mestring og overskud, og dermed deres tilknytning til arbejdsmarkedet.

I 2016/2017 var jeg en del af et sundhedsprojekt i Brumbassen, et socialpsykiatrisk tilbud i Glostrup. Her var jeg tilknyttet som kostvejleder og arbejdede med fokus på at hjælpe brugerne med at overkomme de udfordringer der kan være i forhold til at leve det ønskede sunde liv, når hverdagen nogen gange er svær at håndtere.

Derudover har jeg haft samarbejde med- og klienter fra private virksomheder, forsikringsselskaber, kommuner samt naturligvis alle mine private klienter der selv henvender sig 🙂

 

Nyhedsmail

Tilmeld dig her og få “Mine fem redskaber til en bedre hverdag” tilsendt med det samme.
Du vil efterfølgene få mit nyhedsbrev ca hver 4 uge, hvor du vil få gode råd, redskaber, rabatkoder og information om mine gode tilbud.


Tjek venligst af i boksen at du gerne vil modtage emails fra Kost, Krop & Psyke

Du kan altid afmelde dig i bunden af alle emails fra mig, ved at trykke på “unsubscribe”.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp’s privacy practices here.


%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close