Om mig

Kopi af Copy of Untitled Design

Velkommen til min side.

Jeg har mere end 14 års erfaring i at guide og lede mennesker i alle mulige og umulige situationer til at nå deres personlige mål. Hvad enten det drejer sig om at få en sundere livsstil, komme gennem en personlig krise, optimere den personlige udvikling, arbejde med problematikker som lavt selvværd, angst og stress m.m. Eller det er en virksomhed der ønsker at øge deres medarbejderes trivsel gennem foredrag, temadage eller supervision.

Jeg arbejder oftest med fokus på både krop, psyke og hverdagsmestring, da min erfaring siger mig at man ikke kan fikse det ene uden det andet. Mit udgangspunkt er dine ønsker og ud fra dem arbejder vi med din tænkning og din indre styrke. Fokus er primært på nutid og fremtid og knap så meget på fortidens hændelser. Jeg bruger ikke mange kræfter på ‘bearbejdning’ da min erfaring siger mig at det giver bedre og hurtigere resultater istedet at arbejde med ‘at give slip’

Uddannelse

Jeg er oprindeligt skolet indenfor de kognitive retninger (KAT, MCT, ACT mm), men arbejder nu grundlæggende ud fra en forståelse (kaldet 3P) af mennesket, der bygger på at vi alle har et sundt indre kompas (som vi dog ikke altid lytter til), samt at vi løbende skaber vores egen virkelighed, gennem vores tænkning.

Gennem årene har jeg suppleret min psykolog uddannelse med diverse kurser, og kan nu også kalde mig selv kostvejleder, NADA-akupunktør, hypnoterapeut og stresscoach. Men, uanset hvilken teknik jeg bruger, sker det altid ud fra min forståelse af den menneskelige psyke.

Jeg er fagligt stærk, uhøjtidelig og har let til latter – Det behøver jo ikke være trist, tungt og kedeligt, bare fordi det er vigtigt og alvorligt.

Vil du høre mere og finde ud af om jeg kan hjælpe dig? Så kontakt mig gerne for at booke tid til et 30. min intro samtale til kun 200kr