En guidet tur til indre ro

En guidet tur til indre ro

-Et e-kursus i dit tempo-

Køb nu – start når det passer dig.

“Dejligt lille kursus der helt enkelt og jordnært introducerer 3P som en meget let og logisk tilgang til sindets mekanik. Med gode eksempler og billeder, og det hele formidlet med Saras egen stemme, er det en rigtig fin indføring i en meget mere afslappet og udramatisk tilgang til tanker og følelser” Jacob Rebien, 3P mentor, coach og underviser.

Vil du gerne have mere glæde i din hverdag?
Er du træt af tankemylder og bekymringer?
Har du en oplevelse af at have mistet dig selv?
Slås du med tristhed, angst og/eller selvkritik?
Tænker du tit at livet burde være nemmere? 
Er du helt ny indenfor 3P? Eller erfaren med lyst til at lære nyt?

Hvis du kan svare ‘ja’ til en eller flere af disse spørgsmål, så er dette kursus måske noget for dig.

Hvad kan du forvente at opnå?

Gennem kurset guides du til en større forståelse af vores psykiske design. 
En forståelse der hjælper dig til at se livet, dig selv og andre i et helt andet lys.
Et nyt lys der vil betyde, at du vil opleve en større grad af indre ro, glæde og ubekymrethed. 
Fortiden og fremtiden vil ikke længere have tag i dig på samme måde, og du vil begynde at opdage din indre sundhed – din visdom.
Du vil slutte fred med den du er, og hvor du er, og angst, tristhed og vrede vil mindskes.

Lyder det for godt til at være sandt? 

Det ville jeg selv tænke, hvis jeg læste det uden at vide, hvad jeg nu ved. Hvis jeg læste det uden at have oplevet så mange gode resultater, både personligt og i mit daglige arbejde som psykolog.

Jeg lover ikke evig lykke, det findes ikke – men jeg lover et liv med en helt anden indre ro.

Deltagere skriver:

Så er det ved at være et par uger siden, jeg lyttede til 1. afsnit. For mig er det vanskeligt at beskrive præcis hvad det har ændret, men noget er der sket indeni mig, som jeg især har kunne bruge/øve i mit arbejdsliv

Lailah, 48 år, pædagogisk koordinator

3P er ikke nyt for mig, og det er tredje eller fjerde gang jeg hører første afsnit af “En guidet tur til indre ro”… Alligevel hørte jeg noget på en ny måde, da jeg hørte afsnittet igen i går: “Vores intellekt præsenterer sig som sandhed.” – Det var der egentligt ikke noget nyt i for mig… – Men jeg hørte det på en ny måde. – Måske er det sundt at være nysgerrig (eller måske endda generelt skeptisk) overfor vores egne mest insisterende ”sandheder”?

Sara Husum, 42 år, IT konsulent.

Hvad indeholder kurset?

Du får adgang til 5 moduler, med hver 3 lektioner.

Ud over de 5 moduler får du adgang til en lukket facebookgruppe for deltagere på kurset. Et forum, hvor du reflekterer med de andre deltagere og både kan få og give indblik i indsigter og forståelse.

De 5 moduler er:

Vores oplevelser – Her får du en introduktion til hvordan din oplevelse af livet skabes, og du får viden og fokusøvelser, der kan hjælpe dig til at få en lettere og lysere oplevelse af livet. Til at gå gennem din hverdag med mindre irritation, ængstelse og tristhed.

Hvad der findes – Her fokuseres der på hvad det egentligt kan påvirke dig, lige her og nu, og hvad der ikke kan. Du får viden og øvelser der kan hjælpe dig til at give slip på fortiden og mindske bekymringer om fremtiden. Hjælpe dig til at være nærværende hvor du er. Til at få mest muligt ud af nuet.

Visdom – Her introduceres din medfødte indre visdom og ro. Du får viden og øvelser der kan hjælpe dig til at få kontakt til (og stå ved) den du egentligt er, inde under alle dine tanker, fortællinger og uro.

Lytning – Her fokuseres der på evnen til at kunne lytte. Lytte til både dig selv og til andre, på en oprigtig og ny måde. I dette modul vil du få redskaber til at kunne lytte på en måde der kan hjælpe dig til at høre nye ting, og til at kunne mindske mængden af diskussioner, uvenskab og frustrationer.

Vigtige pointer – Dette sidste modul er et opsamlingsmodul, hvor vigtige pointer fra de foregående moduler gentages, og hvor den røde tråd tydeliggøres.

De tre lektioner i hvert modul er: 

1) Refleksion og introduktion ifht. modulets tema. 

2) En lydfil (findes også som pdf, hvis du ikke bryder dig om lydfiler)

3) en ugeopgave/forslag til et fokusområde

Kurset er opbygget til at tage 4-5 uger, men du kan tage det i præcis det tempo der passer dig, og du kan gå tilbage til tidligere gennemførte moduler, lige så mange gange du måtte ønske.

Hvert modul tager en halv til en hel time at gennemføre, samt løbende opmærksomhed/træning i løbet af ugen.

Kurset er baseret på forståelsen i De 3 Principper

Samlet pris: kun 500kr