Sikkerhedsvagter og Dramadronninger

Et foredrag om mennesker 

Jeg har en Social Sikkerhedsvagt og en Dramadronning.

Jeg er desværre gået gennem det meste af mit liv uden at opdage hvor stor en del af min hverdag, humør og adfærd de styrede. 

Nu har jeg heldigvis taget magten tilbage, og mit liv og relationer – både private og professionelle – er blevet markant nemmere.

Med dette foredrag kan I blive bevidste om jeres egne, og jeres kollegers Sikkerhedsvagter og Dramadronninger, og i vil få redskaberne til at kunne sætte jer fri fra deres tyranni.

Gladere medarbejdere gennem indsigt.

Indhold:

Forstå hvordan gammel (forældet) data kan komme til at forstyrre din nutid
Forskellen på intellekt og visdom & indre ro
Øvelser hvor du begynder at eksternalisere din sikkerhedsvagt og dramadronning, så du kan sætte dig selv fri.
Introduktion til vores psykiske design.
Det upersonlige i det personlige.
Underholdende beretninger og eksempler fra mit eget liv, der peger på noget alment menneskeligt.
Hvordan genkender du Sikkerhedsvagten og Dramadronningen hos andre? Og hvad kan du gøre når dine kolleger virker helt kidnappede af dem?
Hvordan opdagelsen af vagten og dronningen kan frisætte en masse ressourcer, og gøre livet lettere.

Gør foredraget til et kursus:

Se altings neutralitet.
Bliv bevidst om de særlige overbevisninger som netop din Dramadronning og Sikkerhedsvagt arbejder ud fra, og opdag hvordan du kan løsrive dig fra dem.
Sjove og lærerige øvelser.
Hvordan spiller Dramadronninger og Sikkerhedsvagter ind på det psykiske arbejdsmiljø i netop dit team.
Konkrete redskaber til en ny tilgang.

Opnå:

Indsigt i ovenstående åbner døren til en meget lettere hverdag, med markant mindre overtænkning, bekymring og utilfredshed.

Det har en positiv effekt på det psykiske arbejdsmiljø, og på den enkeltes trivsel, og det mindsker oplevelsen af stress.

Som en person sagde til mig: ‘Det er blevet meget nemmere bare at være mig’

Generelt om mine foredrag: 

Alle mine foredrag adresserer det hele menneske, ikke kun medarbejderen. Den viden der deles vil dermed have positiv indflydelse både i privatlivet og på arbejdspladsen. 

Dette gøres ud fra en viden om, at en opdeling i ‘arbejds persona’ og ‘privat persona’ er en kunstig skabt opdeling – og at medarbejdere der trives derhjemme, også har flere ressourcer at bruge af på arbejdspladsen.

Mine foredrag tager udgangspunkt i inside-out teorien, og tilbyder både teoretisk viden, underholdende og genkendelige eksempler og oplevelser fra mit eget liv samt indsigtsgivende øvelser til deltagerne.