Indefra og ud – Oppefra og ned

Et foredrag om ledelse. 

Hvad er det, der skaber en god leder? En leder der kan motivere sit team, skabe resultater og arbejdsglæde? En leder, der elsker sit arbejde og ikke brænder sit lys i begge ender?

En vellidt leder som medarbejderne vil gå den ekstra mil sammen med? 

I dette foredrag kigger vi nærmere på dette.

Indhold:

Bliv den bedste leder du kan være.
Lad ro og visdom guide dig selv og dine beslutninger.
Få en dybere forståelse af dit eget og dine medarbejderes psykiske design, så du bedre kan løfte og motivere.
Bliv bedre til at forstå hvornår hvilke tiltag er mest fremmende for både dig, den enkelte medarbejder og teamet som helhed.
større selvindsigt, og bliv bedre til at se hvornår du skal handle – og vide hvornår du skal bakke ned.
Opbyg en større styrke og ro i forhold til den nogle gange udfordrende situation at stå mellem medarbejdere og egne ledere. 
Genkend det fælles menneskelige i dig selv og andre.
Optimering af dit team, både i forhold til kommunikation, sammenhold, arbejdsglæde og effektivitet.

Gør foredraget til et kursus, eller til individuel ledelsescoaching:

Arbejd med de konkrete udfordringer du oplever i din hverdag.
Lærerige øvelser, du også kan tage med til dit team.
Fordyb din egen forståelse.
redskaber til at håndtere svære situationer såsom konflikter i medarbejdergruppen, opsigelser, store ændringer i organisationen og lignende.

Opnå:

Du vil med den præsentere forståelse og nye tilgange kunne sikre indsatser, der giver større tilfredshed, gladere medarbejdere og mere velsmurte hjul.

Indsigt i den viden der deles i foredraget åbner døren til større ro, arbejdsglæde og effektivitet i din hverdag. Og du vil opleve mindsket belastning, bekymring og stress, både hos dig selv og dine medarbejdere.

Som en person for nylig sagde til mig: ‘Hverdagen er blevet nemmere og det er som om vi har fået det meget bedre i mit team’

Generelt om mine foredrag: 

Alle mine foredrag adresserer det hele menneske, ikke kun medarbejderen. Den viden der deles vil dermed have positiv indflydelse både i privatlivet og på arbejdspladsen. 

Dette gøres ud fra en viden om, at en opdeling i ‘arbejds persona’ og ‘privat persona’ er en kunstig skabt opdeling – og at medarbejdere der trives derhjemme, også har flere ressourcer at bruge af på arbejdspladsen.

Mine foredrag tager udgangspunkt i inside-out teorien, og tilbyder både teoretisk viden, underholdende og genkendelige eksempler og oplevelser fra mit eget liv samt indsigtsgivende øvelser til deltagerne.