Jagten på den falske lykke

Et foredrag om vores psykiske design

Stop med at bruge ressourcer på at jagte – og blive skuffet over – falsk lykke, og få i stedet den viden der skal til for at opnå ægte lykke. Både i arbejdslivet og privat.

Dette foredrag vender på en underholdende og indsigtsgivende måde alt hvad du tror du ved om psykologi og det gode liv på hovedet, og viser dig en ny vej der fører til et oprigtigt lykkeligt og ressourcefyldt liv.

Indhold: 

Lær at kende forskel på intellekt og visdom, og på hvornår du skal bruge hvilken.
Forstå, hvordan følelser og tanker hænger sammen, og hvordan de skaber din virkelighed.
redskaber til ikke at lade dig ‘rive med’ af dine følelser og tanker.
Lær at genkende de forskellige sindstilstande, og forstå hvordan de påvirker vores syn på omverdenen, vores adfærd, relationelle kompetencer, fokus, kreativitet m.m.
Lær at bruge viden om separate virkeligheder til at blive den bedste kollega, leder, forælder eller partner du kan være. Til at undgå at tage ting personligt, samt styrke og skabe ro i dine relationer.
Opdag forskellen på sand og falsk lykke, og hvordan du kan blive bedre til at opnå den sande lykke.
Få indblik i princippet bevidsthed – at vågne op til ro.

Gør foredraget til et kursus:

Kom mere i dybden med forståelsen af dit eget psykiske design. Opdag hvilken betydning det har for din hverdag, både privat og professionelt.
Kig på aktuelle eller tidligere udfordringer i organisationen fra denne vinkel, og find nye forståelser og løsninger.
Sjove indsigtsgivende øvelser i par og grupper.
Byg en strategi for hvordan I bedst muligt, i jeres organisation, kan implementere denne forståelse i jeres hverdag. Hvilke tiltag kan I lave allerede nu?
Bliv bedre til at kommunikere – også i pressede situationer.

Opnå:

Folk der har fået indsigt i ovenstående beretter om øget livsglæde og indre ro, samt mindre stress, bekymring, angst og depression. De fortæller at de håndterer forandring, modgang og pres meget bedre, faktisk fortæller flere at ting der tidligere oplevedes som en udfordring ikke længere virker sådan. Flere oplever, at deres effektivitet har nået nye højder – vel at mærke uden at de presser sig selv.

Og så er deres relationer til andre, både privat og på arbejde, blevet markant forbedret.

Som en person sagde til mig: ‘Det er som om alt er blevet lettere og lysere, uden det overhovedet har ændret sig’.

Generelt om mine foredrag: 

Alle mine foredrag adresserer det hele menneske, ikke kun medarbejderen. Den viden der deles vil dermed have positiv indflydelse både i privatlivet og på arbejdspladsen. 

Dette gøres ud fra en viden om, at en opdeling i ‘arbejds persona’ og ‘privat persona’ er en kunstig skabt opdeling – og at medarbejdere der trives derhjemme, også har flere ressourcer at bruge af på arbejdspladsen.

Mine foredrag tager udgangspunkt i inside-out teorien, og tilbyder både teoretisk viden, underholdende og genkendelige eksempler og oplevelser fra mit eget liv samt indsigtsgivende øvelser til deltagerne.