Hvis man ofrer alt, er der intet tilbage

 

 

I dette afsnit præsenterer vi os selv, Søstrene Tasia og Sara, og vores mission:

At vi, med udgangspunkt i Tasias historie og min viden, vil prøve at blive klogere på hvad der sker med relationen og en selv, når den man elsker rammes af stress. Samt hvordan man bedst muligt kan håndtere det – Hvordan man kan passe på både sig selv og den anden.

Vi tager i dette afsnit udgangspunkt i Tasias måde at håndtere situationen på, og vi siger flere gange at hendes måde er ’typisk’ eller ’klassisk’

Det er den også. Men det er i samme åndedrag vigtigt for mig at pointere at der er flere’ typiske’ og ’klassiske’ måder at reagere på. Der findes ikke rigtigt og forkert, blot mere eller mindre hensigtsmæssigt – og hensigtsmæssighed varierer fra situation til situation.

Der ér, som jeg siger i afsnittet, sjældent bare ét guldæg, og den løsning én person synes er et guldæg, kan en anden opleve som ubrugelig.

I løbet af samtalen får vi åbnet op for nogle emner, jeg synes er rigtigt interessante, og som vi vil bestræbe os på at udforske videre i senere afsnit:

Bl.a. om det bedste for forholdet nu også er at tilbyde et fripas, når den der tilbyder det faktisk ikke er i stand til helhjertet at give det?

Derudover er hele kampen mellem vores rationelle viden samt lyst til at hjælpe den vi elsker, op imod vores egne behov, længsler og forventninger, jo utroligt interessant.

Hvad er prisen for at tilsidesætte os selv? Hvor meget kan man holde til før man bliver en pseudo eksistens? Er det at være en stenstøtte egentligt det bedste? Og hvad indebærer det egentligt at være det?

Jeg glæder mig allerede til at gå i dybden med disse og andre emner, og håber du vil lytte med.

I næste afsnit kigger vi nærmere på hvad stress er for en størrelse. Hvad gør den ved den du elsker, og hvad betyder det for jeres relation.

Håber du vil lytte med, når det rammer æteren 😊

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Nyhedsmail

Tilmeld dig her og få “Mine fem redskaber til en bedre hverdag” tilsendt med det samme.
Du vil efterfølgene få mit nyhedsbrev ca hver 4 uge, hvor du vil få gode råd, redskaber, rabatkoder og information om mine gode tilbud.


Tjek venligst af i boksen at du gerne vil modtage emails fra Kost, Krop & Psyke

Du kan altid afmelde dig i bunden af alle emails fra mig, ved at trykke på “unsubscribe”.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp’s privacy practices here.


%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close